Industrigulv til alle formål

Kvalitetsgulv som varer

En solid partner til ditt neste gulvprosjekt

Ikon - pil

Avretting

Før du setter i gang med ditt neste gulvprosjekt er det avgjørende at underlaget er rett. Vi avretter små og store flater, slik at grunnlaget for et perfekt gulv er klart.  

Ikon - pil

Gulvlegging

Når underlaget er avrettet og alt er klart, kan montering av gulv starte. Vi har kunnskapen og ekspertisen som behøves for klargjøring og ferdigstilling av alle typer gulv. 

Ikon - pil

Rehabilitering

Har du et gammelt gulv som trenger nytt liv? Vi har utstyret som trengs for å fornye alle typer gulv. Alt fra parkett til akryl og betong – vi bistår deg med råd og tips!

Vårt utvalg innen industrigulv 

Akryl

Akrylgulv har en ekstrem slitestyrke – og med dets korte herdetid reduserer akrylgulv nedetiden dramatisk. I tillegg er det hygienisk, lett å rengjøre og enkelt å reparere. Dette gjør akrylgulv til et allsidig produkt som kan tilpasses alle næringer og behov.

Polyuretan

Polyuretan er kjent for å være et slitesterkt gulv som er motstandsdyktig mot en rekke kjemikalier og høye temperaturer. Ved bruk av topplakk har produktet ekstremt god UV-resistens, noe som gjør at gulvet ikke gulner eller falmer av sollys. Polyuretan brukes både utendørs og innendørs og kommer i mange farger, finisher og varianter. 

Epoxy

Epoxygulv er et hardt og slitesterkt alternativ med mange variasjoner innen design og farger. Belegget blir ofte brukt i industribygg, garasjer og offentlige bygg hvor det er behov for et holdbart gulv som er lett å rengjøre. 

Betong

Betonggulv er både brannsikkert, varmeisolerende og solid. Med god impregnering er det i tillegg også vedlikeholdsfritt og holdbart i mange år. Vi har lang erfaring med støping av betonggulv til alle formål.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov! 

Kontakt oss